Okos Kutya Tanfolyam

Telefon: 06 30 932 0291                      Budakalász, Luppaszigeti út 2.      

E-mail: kutyaoktatas1@gmail.com

 

Téli Okos Kutya Tanfolyam 40.000.-Ft 
 
 
MÉG LEHET JELENTKEZNI!
 
 
 

Ezt azért ajánluk, mert a kutya annak fogad szót, aki kiképzi. Ezért érdemes a család minél több tagjának részt venni az oktatáson. Így mindenki meg tudja tanulni a vezényszavakat és végrehajtatni a kutyával a feladatokat.

 
 

A 2019. január 19-én kezdődő tanfolyam menetrendje:

Beiratkozás: 2019. január 19. szombat, 12.00.

Oktatások: szombat-vasárnap 10.00.

Hétköznapi pót óra: Csütörtök: 18.00.

 

 

Vizsgára felkészülő hét: 2019. február 25-től, március 2-ig (Ezen a héten időpont egyeztetést követően bármikor le lehet jönni gyakorolni a kutyaiskolára)

Vizsga: 2019. március. 3.

 
 
A veszettség elleni oltás megléte szükséges! A fertőző betegségek elleni oltások, a kullancs-bolha elleni védekezés,  és a kennel köhögés elleni oltás a kutya egészségének megőrzése érdekében ajánlott!
 

 

 

Szeretné, hogy kutyája szófogadó legyen? De nem tudja, hogyan érheti el, hogy elvégezze kutyája az Ön által elvárt feladatokat? Segítséget nyújtanak Önnek a Kutyaparadicsom Kutyaoktató Egyesület alapszintű tanfolyama.
Az egyik legnépszerűbb kiképzési mód elsajátításához nyújtunk segítséget. Megtanulhatja, milyen módszerekkel tud legjobb eredményt kihozni kutyájából, úgy, hogy közben Ön és kutyája az eddigieknél közvetlenebb kapcsolatba kerüljenek. Egyúttal egy aktív hobbi elsajátításához is segítséget nyújt tanfolyamunk. Egy kutyával több gazdi is részt vehet az oktatáson! Ezt azért ajánljuk, mert a kutya annak fogad szót, aki kiképzi. Ezért érdemes a család minél több tagjának részt venni az oktatáson. Így mindenki meg tudja tanulni a vezényszavakat és végrehajtatni a kutyával a feladatokat.

 

Kezdő tanfolyamunk legközelebb 2019. január 19-én 12.00. órakor  kezdődik. Ezen a napon van a beiratkozás, ismerkedés az osztálytársakkal. A tanfolyam 6 hét időtartamú. (7. hét a vizsga) Az órák szombaton és vasárnap, illetve egyszer hétköznap vannak megtartva. Alkalmanként 1 óra.  A hétköznapi órák arra szolgálnak, ha esetleg kihagynak egy hétvégi órát, azt hétköznap tudják pótolni. Természetesen minden alkalommal részt lehet venni az órákon, így többet tudnak tanulni. Az oktatások szombaton és vasárnap 10.00 órától,  a hétköznapi oktatások pedig csütörtökönként 18.00. órakor lesznek megtartva. A tanfolyam kedvezményes ára 40.000.-Ft, (mely két részben fizethető. Az első részt a tanfolyam kezdetekor, (20.000.-Ft) a második részt pedig a tanfolyam kezdetét követő negyedik hét után kérjük fizetni,

                                             

Amennyiben szeretne részt venni  tanfolyamunkon,  e-mail küldésével, vagy a jelentkezési űrlap kitöltésével, illetve telefonon adja meg az Ön és a kutya adatait.

 

A tanfolyam helyszíne: 2011. Budakalász, Luppa szigeti út 2

 

Hogy miért jelentkezzen a Kutyaparadicsom Kutyaiskola tanfolyamaira?

 

Bucsuházi László, vezető oktató:  30 éves kutyakiképzői gyakorlattal rendelkezem. Tapasztalatom, szaktudásom, és számtalan elégedett gazda elismerése a garancia arra, hogy a legjobb helyen oktassa kedvencét. E hosszú pályafutás alatt, többszáz kutyával történt munka során a lehető legtöbb szituációval találkoztam, így minden, más oktatók által problémásnak vélt kutyát sikeresen terelek a helyes viselkedés útjára. Gondos figyelmet fordítunk oktatás közben minden kutya egyéni személyiségére, hogy a lehető legjobb módszerrel tudjuk oktatni.A  Kutyaparadicsom tanfolyamain kislétszámos csoportokban folynak az oktatások, így minden gazdira és kutyára oda tud figyelni az oktató.

Abban az esetben, ha többet szeretne gyakorolni, vagy nem tudott a hétvégi órára eljönni, a hétvégi foglalkozásokon kívül egy hétköznapi pót foglalkozást is tartunk.

 

Látogasson el hozzánk, és nézze meg, hogy folynak az oktatások tanfolyamainkon!

 

Az alapszintű tanfolyam célja

 

A közös, kis csoportokban történő oktatás lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt, mégis kellemes tempóban szinte észrevétlenül érje el a kutya az alapszintű engedelmességet, így harmónikusabbá téve a kutya - gazdi kapcsolatát. 

 

Az emelt szintű tanfolyam célja:

 

Miután megtörtént az „alapozás”  már rendelkezik a kutya kellő fegyelemmel és rutinnal, hogy az eddig tanultakat elmélyítve új feladatokat sajátíthasson el. Az új feladatok elsajátításával lehetőség adódik arra, hogy ne kelljen szigorúan pórázon sétáltatni a kutyát, bátran elvihessük magunkkal bárhová anélkül, hogy a viselkedése miatt kelljen aggódnunk.

Mindkét tanfolyam  7 hét időtartamú. Az oktatások hétvégén, a délelőtti órákban történnek. A pót órákat, melyen minden tanfolyami hallgató részt vehet, szerda délutánonként tartjuk.

A két tanfolyamunk elvégzése után Ön egy jól nevelt kutyussal tér haza, melyet mindkét tanfolyam elvégzése után egy vizsga oklevéllel dokumentálunk.

 

Iskolánkon fontosnak tartjuk, hogy gazdi és kutya is jól érezze magát nálunk. Ezért évente többször közös programokat szervezünk. Az idei évben elsőként egy közös szalonnasütéssel egybekötött kirándulást szerveztünk.

 

 
2