• .

    .
  • egyéni slider
  • Alap tanfolyam

Friss Hírek

Kutyaparadicsom Online Leckék

2020. 03. 25.

Kutyaparadicsom Online Leckék

Szeretettel várunk mindenkit a Kutyaparadicsom Online Facebook csoportunkban!

 

 

Azért hoztuk létre ezt a csoportot, hogy segítségére legyünk azoknak, akik nem tudnak személyesen eljönni hozzánk. Természetesen nem egyenértékű egy kutyaiskolán, ingergazdag környezetben történő oktatással az otthoni gyakorlás, de a személyes részvétel hiányában segítségetekre lehetnek az elkészített videók, közös beszélgetések addig is, míg eljöttök hozzánk.

Bízom benne, hogy sokaknak tudunk segíteni abban, hogy mindenki tudja oktatni a kedvencét, akár a saját otthonában is. Jelen helyzetben sajnos sok kutyust nem tudnak megfelelően fizikailag lemozgatni. Ez különösen a lakásban tartott kutyusok számára nehéz. Ha mentálisan le tudjuk őket fárasztani, könnyebb a kutyusnak és a gazdinak is. A későbbiekben pedig hasznára válhat mindenkinek az online megszerzett tudás, amikor már közösségbe mehet mindenki.

.Szívesen válaszolunk a kommentekben feltett kérdéseitekre. Igyekszünk minél többször hasznos videókkal szolgálni, illetve hamarosan jelentkezünk élő, közös online órákkal.

Ha szeretnétek kutyaoktatásról szóló videókat nézni, hamarosan induló online oktatásainkon részt venni, akkor csatlakozzatok a csoporthoz.

Ha úgy gondoljátok, osszátok meg a csoportot a kutyás ismerőseitek között.
Sok sikert kívánunk a kutyátok oktatásához!