Kutyaovi

Óvoda

 

Látogass el hozzánk és próbád ki óvodánkat,  mely az első alkalommal díjmentes!

Egy kutyával több gazdi is részt vehet az oktatáson! (ajánlott!)

                 

 

 

3 hónapos kortól  7 hónapos korig várjuk a kölyköket a  kutyaoviba.  A kutya nevelését (kiképzését) már egészen korai időszakban el kell kezdeni.  Ezt a kiképzi formát nevelésnek hívjuk.  Az óvoda lényege,  hogy  a szocializáció mellett  megtanulják a helyes viselkedés alapjait. Kutyaiskolánkon hozzáértő szakemberek segítségével  elsajátíthatja azokat a fogásokat, amelyek hozzásegítik a kölyökkutya helyes neveléséhez.  A kutyákat bármilyen közösségbe engedhetjük, ivartól és mérettől függetlenül. Az óvodában játékos kiképzéssel, jutalomfalattal oktatjuk jólneveltségre a kölyköket.

Igyekszünk minden, az életben előforduló szitiációra felkészíteni a kölyköket. Pl. hogyan viselkedjenek egy kutyakozmetikában. Szakember segítségével, hozzászoktatjuk a kozmetikus eszközeihez, munkafolyamatokhoz.

 

Ovi:

Az oviban a kutyák szocializálódnak. Alap gyakorlatokat tanítunk a kutyáknak (ültetés, fektetés, behívás, stb..) A gazdáknak
megmutatjuk, hogyan tehetik irányíthatóvá a kutyát, hogyan válhatnak falkavezérré.

Az óvoda havi díja 15.000.-Ft. Az óvodás foglalkozások szombaton és vasárnap 10.00, órakor kezdődnek, alkalmanként 1 óra időtartammal.  Az óvodai foglalkozásokon nem egymásra épülő órákat tartunk, így bármikor be tudnak csatlakozni.


Az első alkalommal történő ovizás díjtalan! Az óvodát akkor ajánlatos felkeresni, ha a kiskutya az összes fertőző betegség elleni védőoltását meg kapta. Ez az Ő érdekében szükséges. Az oltási könyvet kérjük hozzák magukkal.

Amit ajánlok, hogy hozzanak magukkal: egy kb. 1 m-es póráz, sima nyakörv, apróra vágott jutalomfalat, bármi, amit a kiskutya szeret, de a lényeg az, hogy egybe le tudja nyelni, ne pedig rágcsálja (ajánlatos karikázott virsli, kockázott párizsi, sajt stb...) Étkezés előtt érdemes hozni a kutyát, hogy éhes legyen, és kívánja a falatokat.

 

 

Helyszín: Budakalász, Luppa szigeti út 2.

 

 
 A fertőző betegségek elleni oltások, a kullancs-bolha elleni védekezés,  és a kennel köhögés elleni oltás a kutya egészségének megőrzése érdekében ajánlott!
 

 

Így ovizunk mi - Videó

 

 

 

 

 

 

Így ovizunk mi - Képek