Elveszett kutyák chipleolvasása Budakalászon és környékén

A mikrochip megléte biztonságot jelent a kutyák számára. Fontos, hogy chipeltessük Őket!

Már nekünk is van chipleolvasó készülékünk. Szívesen segítünk a környékbeli kutyák azonosításában. Hívjatok telefonon bennünket, mielőtt hoznátok hozzánk a kutyát chip ellenőrzésre.  ☎   06 30 932 0291

 

Lehetőségienkhez képest próbálunk segíteni az árva kutyusoknak, hogy mielőbb szerető gazdihoz kerüljenek.

Ha szeretnél örökbefogadni egy szocializált, jól nevelt kutyust, akkor segítünk! Gondozásunk alatt találhatsz olyan kutyust, aki csak Rád vár!  Ha örökbefogadsz egy kutyust, egy másik segítségre szoruló kutyát tudunk fogadni a helyére.

Gazdira várnak:

Sziasztok! Lexi vagyok, 7 éves ivaros, mudi és „valami mix” kan kutyus. Gazdim kórházba került , és sajnos meghalt. Árván maradtam. Nagyon hiányzik imádott gazdim, de nem maradhatok egyedül a nagyvilágban. Szeretném, ha szerethetnék és ha szeretnének.
Hatalmas szívem van! A gazdim mindig maximálisan gondoskodott rólam. Ennek következtében kicsit husika vagyok. Mostanában ledobtam pár kilót, így egyre csinosabb vagyok. Ugye a fehér mellénykém is milyen csinos? Ez nem jelenti azt, hogy nagy mellényem lenne, sőt! Jól szocializált fiúcska vagyok. Kijövök kan és szuka kutyákkal egyaránt. A cicákat is imádom, hisz együtt éltem kedvenc cica barátommal. Neki sikerült gazdit találnia. Vajon nekem is fog sikerülni? Szépen sétálok pórázon, szót fogadok. Nagyon jó kutyus vagyok! Ha szeretnél engem, gyere! Látogass meg engem, barátkozzunk és kölcsönös szimpátia alapján szívesen lennék a Te kutyusod.

Sziasztok!

Logan vagyok, 2 éves kan fiúcska. Testvéremmel együtt váltam gazdikeresővé, még könyök koromban. Neki sikerült, szerető gazdihoz került. Én is vágyom álom gazdira! Az embereket imádom, mindent megtennék egy kis simogatásért, jó szóért. Kutya társaimat annyira nem kedvelem, bevallom kissé féltékeny vagyok rájuk, meg néha összebalhéztunk a tesómmal, mikor még kisebbek voltunk, így néha azt gondolom, bántani akar más kutyus és meg kell védenem magam. Ha elfogadod, hogy csak én legyek melletted, akkor jobb kutyád nem lesz nálam. Gyere, látogass meg, ismerkedjünk!   

Árva, elveszett, vagy gazdikereső kutyákról információ az alábbi facebook oldalon:

 

https://www.facebook.com/kutyasokakutyakert/