+36 30 932 0291

Hívj minket!

EGYÉNI OKTATÁS

önállóan, mégsem magányosan. Segítünk kutyusodnak a beilleszkedésben!

Ez a típusú képzés első sorban olyan kutyusok számára előnyös, akik kellő szocializálódás hiányában más kutyák társaságában aggresszívan viselkednek. Az órákat jellemzően kutyaiskolánk területén tartjuk és a folyamat során biztosítani tudunk számotokra úgynevezett “nevelő” kutyákat, akik a szocializációs terápia során segítik kedvenced abban, hogy hozzászokjon más kutyák társaságához.

Mit várhatsz mindettől? A képzés eredményeként, rövid időn belül be is csatlakozhattok csoportos képzéseinkbe! Egy másik előnye, hogy egy kötetlen képzési formát biztosít, mivel az oktatások egyénileg, személyre szabottan történnek, így nem vagytok időhöz kötve, hogy mely napokon, a nap mely szakában vegyetek részt az órákon. A foglalkozások előre egyeztetett időpontban történnek, és amennyiben nincs lehetőséged vagy elegendő szabadidőd ellátogatni kutyaiskolánkba, úgy kérd a háznál történő oktatást! Ez esetben kutyakiképzőnk személyesen keres fel és otthonodban végezhetitek a képzést.

Miért bízz meg szakértelmünkben? A Kutyaparadicsom egy tradícióra épülő családi vállalkozás, több mint 40 éves tapasztalattal a kutyák kiképzésében. Elhivatottan dolgozunk a kutyák és gazdáik felhőtlenebb viszonyának elősegítésén azáltal, hogy hatékony és következetes kiképzési módszerekkel ismertetjük meg őket. A módszer rendszeres alkalmazása esetén így a kutyusok viselkedése koordinálhatóvá és kiszámíthatóvá válik. Kezdd itt, most és tovább haladva, végezz évi 100 vizsgázónk egyikeként!

hol találsz meg minket?

Budapest, III. kerület végénél,
Budakalász elején, a Lupaszigeti út 2 szám alatt található. (HRSZ 4194)

A Megyeri hídtól 2 km távolságra.
Gépkocsival be lehet állni a kutyaiskola területére!

A METRÓ Áruház körforgalma után
kb. 400 m-re közvetlenül a kerékpár út mellett.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.