+36 30 932 0291

Hívj minket!

Kutyaparadicsom

Kik is vagyunk mi, és miért érdemes hozzánk jönni?

Vezető Oktató

Bucsuházi László vagyok, immár 35 éve hobbim és szenvedélyem a kutyák oktatása. Első iskolámat Korom Gábor kiképző barátommal 1991-ben alapítottam, Népszigeti Kutyaiskola néven. Ezt követően kezdtem el saját oktatási módszerem kidolgozását és a kutyák ilyen módon való képzését, mely kizárólag a pozitív megerősítésen és jutalmazáson keresztül történik.

Tapasztalatomon és szaktudásomon kívül számtalan elégedett gazdi elismerése is garancia arra, hogy nálunk hozzáértő kezekre bízhatod kutyusod kiképzését. E hosszú idő alatt, többszáz kutyussal és gazdájukkal dolgoztam együtt, ennek révén pedig a lehető legtöbb szituációval találkoztam, így minden, más oktatók által problémásnak vélt kutyát sikeresen terelek a helyes viselkedés útjára.

A Kutyaparadicsom Kutyaiskola bemutatása:

Oktatásunk szervezett foglalkozások keretében vagy akár kitelepüléssel is történhetnek (háznál vagy külső helyszínen). Kutyaiskolánk a III. kerület végében, a Luppa-szigeti úton helyezkedik el, ahol 6 000 négyzetméternyi területet tartunk fent kutyaoktatásra. Ugyanakkor Mobil Kutyaiskolánk nem helyhezkötött, így előre egyeztetett időpontban felkereshetünk otthonodban, vagy csoportok esetén, külső helyszínen is szívesen tartunk oktatást (ehhez szükséges a megfelelő létszám és a hely ideális jellege). Bármelyik opció is szimpatikus számodra, várunk szeretettel kutyusoddal!

Kedvenced kölyök korától fogva a lehető legszínvonalasabb oktatásban részesülhet. Számos módszer közül van lehetőség választani, mint például a legkisebbeknek a kutya óvodai foglalkozások, rosszcsontoknak engedelmességi tanfolyamok, haladóknak club foglalkozások, harciasoknak őrző-védő képzés, unatkozóknak (vagy lakásszétszedőknek) napközi. Emellett választhatsz csoportos vagy egyéni foglalkozást is.

Tanfolyamaink minden esetben tapasztalt kiképzők irányításával folynak, melyek megközelítőleg havi rendszerességgel indulnak. A tanfolyam elvégzése után club foglalkozásokat biztosítunk, illetve az ott megszerzett tudásszintnek megfelelő versenyeken is összemérhetik tudásukat a Kutyaparadicsom Club tagjai. Az ilyen, más kutyaiskolákkal közös, valamint házi bajnokságok mind családias hangulatban telnek és ingyenesek. Emellett számos élményprogramot is nyújtunk a club révén, így lehetőség van közös bográcsozásra, grillezésre, a közeli bányatóban közös fürdőzésre és kutyák úsztatására. Számunkra fontos a közösségünk jóléte, így minden haladót invitálunk a klubhoz való csatlakozásra.

te melyik utat szánod kutyusodnak?

BÁRMELYIKET IS VÁLASZTOD, EGYÜTT KELL VÉGIG CSINÁLNOTOK!

Használd jól az időd! Az állandó kutyusod utáni takarítás, a huzatok varrása és az utólagos fegyelmezés felemésztik az időd és lelkileg is felőrölnek. Fordítsd hát ezt az időt arra, hogy kutyádból jókutya váljon, válassz foglalkozásaink közül és próbáld ki élesben, mekkora eredményeket érhetsz el akár pár hét alatt!

Mennyi időt kell szánnod kutyád nevelésére? Képzeld, csupán heti 1-1 órát tanfolyamainkon és mindössze napi 2×5 percet otthonodban, hogy egy boldog kutyusod lehessen, akivel az élet minden pillanata örömteli!

kutyaovóda

Szombat-Vasárnap: 10:00-11:00

Az óvodában a (3-7 hónapos) kölyökkutyusod a szocializáció mellett megtanulja a helyes viselkedés alapjait és minden, az életben előforduló szituációra felkészítjük. Te pedig játékos módon sajátíthatod el a módszert, hogyan teheted irányíthatóvá kedvenced és mi szükséges a kölyökkutyák helyes neveléséhez.

Okos Kutya Tanfolyam

Kedd és Péntek: 18:00-19:00

Mindössze 6 hét alatt szófogadó kutyusod lehet! Ha kinőtt már az ovis korból, akkor sem késő elsajátítani a kutyakiképzés alapjait és engedelmességre tanítani kedvenced. A tanfolyam során kis létszámú csoportokban oktatunk, így minden gazdi nagyobb figyelmet és több segítséget kap az órákon. Az alapozást és a vizsgát követően lehetőség van emelt szintű tanfolyam elvégzésére is, ahol további fogásokat mutatunk ahhoz, hogy kutyusod bármilyen helyzetben megállhassa a helyét.

egyéni foglalkozás

Előzetesen egyeztetett időpontban: +36 30 932 0291

Ha kutyusod még nem szocializálódott, ezért nem szívesen kezdenél egyből csoportos foglalkozással, egyéni oktatásra is lehetőséged van bejelentkezni. Ahhoz, hogy rövid időn belül alkalmassá váljon kedvenced a csoportban való időtöltésre, úgynevezett “nevelő” kutyákat is biztosítani tudunk, akik a terápia során segítenek a szocializálódásban. Ez az oktatás személyre szabottan, a kutyaiskola területén vagy háznál is tartható.

hol találsz meg minket?

Budapest, III. kerület végénél,
Budakalász elején, a Lupaszigeti út 2 szám alatt található. (HRSZ 4194)

A Megyeri hídtól 2 km távolságra.
Gépkocsival be lehet állni a kutyaiskola területére!

A METRÓ Áruház körforgalma után
kb. 400 m-re közvetlenül a kerékpár út mellett.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.