+36 30 932 0291

Hívj minket!

Kutyaovi

Miért érné be kedvenced kevesebbel, mint a legjobbal?

3 hónapos kortól 7 hónapos korig várjuk kölyökkutyusod a kutyaoviba. A kutyák nevelését (kiképzését) már egészen korai időszakban el kell kezdeni. Ezt a képzési formát nevelésnek hívjuk.

Kutyaiskolánkban hozzáértő szakemberek segítségével sajátíthatod el azokat a fogásokat, amelyek hozzásegítenek kedvenced helyes neveléséhez! Miért lesz meghatározó a kutyaovi számotokra? Egyrészt, az oviban a kutyák szocializálódnak, alap gyakorlatokat tanítunk számukra (mint az ültetés, fektetés, behívás, stb.), másrészt a gazdiknak megmutatjuk, hogyan tehetik irányíthatóvá kedvencüket és hogyan válhatnak ők a falkavezérré. Az óvoda lényege ugyanis a szocializáció mellett, hogy megtanulják a helyes viselkedés alapjait. Ennek köszönhetően a kutyusokat bármilyen közösségbe engedhetjük, ivartól és mérettől függetlenül.

Már életük korai szakaszában felkészítjük a kölyköket az életben előforduló szituációkra, mint például, hogy hogyan viselkedjenek a kutyakozmetikában. A tanfolyam során ugyanis szakember segítségével hozzászoktatjuk őket a kozmetikus eszközeihez és az ott zajló munkafolyamatokhoz. A kutyaoviban fő szempontnak tartjuk, hogy a kitűzött célokat és a fejlődést játékos kiképzéssel és jutalmazással érjük el náluk.

Az óvodai foglalkozásokon nem egymásra épülő órákat tartunk, így bármikor be tudtok csatlakozni.

Az óvodás foglalkozások szombaton és vasárnap 10:00-kor kezdődnek, alkalmanként 1 óra időtartammal.

A fertőző betegségek elleni oltások, a kullancs-bolha elleni védekezés, és a kennel köhögés elleni oltás a kutya egészségének megőrzése érdekében ajánlott! Az oltási könyvet kérjük hozd magaddal.

Így töltjük az időt a KutyaParadicsom Kutyaoviban

Mennyibe kerül?

Az óvoda havi díja 15.000.-Ft.

Az első alkalommal történő ovizás díjtalan!

amit ajánlok...

Ezeket hozd magaddal:

  • egy kb. 1 m-es póráz,
  • sima nyakörv,
  • apróra vágott jutalomfalat, bármi, amit a kiskutya szeret, de a lényeg az, hogy egybe le tudja nyelni, ne pedig rágcsálja (ajánlatos karikázott virsli, kockázott párizsi, sajt stb...)

Étkezés előtt érdemes hozni a kutyát, hogy éhes legyen, és kívánja a falatokat.

JELENTKEZÉS AZ OVIBA

Az alábbi gombra kattintva mindössze néhány egyszerű kérdésre kell csak válaszolnod.

Gazdi elérhetőségei, Kutyus adatai és másra nincs is szükségünk.

Pár perc alatt már kész is a jelentkezésed.

Ezek a képzéseink is érdekesek lehetnek?

Okos Kutya Tanfolyam

Kedd és Péntek: 18:00-19:00

Mindössze 6 hét alatt szófogadó kutyusod lehet! Ha kinőtt már az ovis korból, akkor sem késő elsajátítani a kutyakiképzés alapjait és engedelmességre tanítani kedvenced. A tanfolyam során kis létszámú csoportokban oktatunk, így minden gazdi nagyobb figyelmet és több segítséget kap az órákon. Az alapozást és a vizsgát követően lehetőség van emelt szintű tanfolyam elvégzésére is, ahol további fogásokat mutatunk ahhoz, hogy kutyusod bármilyen helyzetben megállhassa a helyét.

Egyéni foglalkozás

Előzetesen egyeztetett időpontban: +36 30 932 0291

Ha kutyusod még nem szocializálódott, ezért nem szívesen kezdenél egyből csoportos foglalkozással, egyéni oktatásra is lehetőséged van bejelentkezni. Ahhoz, hogy rövid időn belül alkalmassá váljon kedvenced a csoportban való időtöltésre, úgynevezett “nevelő” kutyákat is biztosítani tudunk, akik a terápia során segítenek a szocializálódásban. Ez az oktatás személyre szabottan, a kutyaiskola területén vagy háznál is tartható.

Kövess minket az instagramon

hol találsz meg minket?

Budapest, III. kerület végénél,
Budakalász elején, a Lupaszigeti út 2 szám alatt található. (HRSZ 4194)

A Megyeri hídtól 2 km távolságra.
Gépkocsival be lehet állni a kutyaiskola területére!

A METRÓ Áruház körforgalma után
kb. 400 m-re közvetlenül a kerékpár út mellett.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.