+36 30 932 0291

Hívj minket!

KUTYAPARADICSOM CLUB

ahol mind egy nagy családként töltünk időt kutyáink társaságában.

Amennyiben túl vagytok az alap és haladó vizsgán, máris csatlakozhattok a Kutyaparadicsom klubjához, amely számos nagyszerű programlehetőséget és családias hangulatú időtöltést kínál mind a kutyusoknak mind a gazdiknak! Ezeket a foglalkozásokat azoknak a gazdiknak ajánljuk, akik hobbijuknak tekintik a kutyakiképzést. Itt bár hobbi szinten, de már jóval intenzívebb oktatásban vehettek részt kedvenceddel. Lehetőségetek nyílik majd háziversenyeken és bajnokságokon – ahol más kutyaiskolákkal mérettethetitek meg magatokat.

Milyen előnnyel jár a club tagság? A tagságod időtartama alatt, a hét bármely napján korlátlanul, díjmentesen használhatod a pályáinkat (a szabad pálya biztosításához bejelentkezés szükséges). Emellett a következő programokon vehetsz részt: őrző-védő oktatás, engedelmességi oktatás, nyomkövetés, ügyességi gyakorlatok.

 

És mindezek mellett közös programokat is szervezünk klubtagjainknak. Így rendszeresen kirándulunk, bográcsozunk vagy grillezünk, Kutyapari pikniket tartunk vagy együtt fürdőzünk és úsztatjuk a kutyusokat a Duna-parton.

Csatlakozzatok kedvenceddel és élvezzétek a többi gazdival és egymással való felhőtlen időtöltést!

hol találsz meg minket?

Budapest, III. kerület végénél,
Budakalász elején, a Lupaszigeti út 2 szám alatt található. (HRSZ 4194)

A Megyeri hídtól 2 km távolságra.
Gépkocsival be lehet állni a kutyaiskola területére!

A METRÓ Áruház körforgalma után
kb. 400 m-re közvetlenül a kerékpár út mellett.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.