Okos Kutya Tanfolyam Online ingyenes

Most néhány alkalommal ingyenesen elérhető az ország bármely részéről az Online Okos Kutya Tanfolyamunk!

Ha részt szeretnél venni rajta, regisztrálj az oldal alján található jelentkezés ürlapon keresztül!

 

 

 

Online Okos Kutya  Tanfolyamainkon megmutatjuk, hogyan érhetitek el, hogy szófogadó kutyátok legyen. 35 éves oktatói tapasztalat, több ezer kutya és elégedett gazdi képzése áll a vezető oktató mögött.

 

Következő foglalkozás:

 Ha teljesen kezdő kutyás gazdi vagy  -     2021. május 12. 17.00-től, 17.30-ig

   Ha már tud ülni, feküdni a kutyád       -     2021. május 12. 17.45-től, 18.15-ig

 

 

 

Tapasztalataink szerint, szívesen vennétek részt a Kutyaparadicsom Okos Kutya Tanfolyamán. Azt is tapasztaljuk, bármennyire is szeretnétek, de a lakóhelyetek és a Kutyaparadicsom közötti távolság nem teszi lehetővé, hogy személyesen részt vegyetek az Okos Kutya Tanfolyamon. Ez mostantól nem lehet akadály! Létrehoztuk az Online Okos Kutya Tanfolyamunkat, ahol elmondhatjátok, milyen problémátok van a kutyátok nevelésével kapcsolatban, mi pedig segítünk az online kiscsoportos foglalkozásokon a probléma megoldásában. Igyekszünk mindenkinek segíteni, aki szeretné, hogy Okos Kutyája legyen! 

Sikeres oktatási módszerünk titka:

 

- 35 éves oktatói tapasztalat, több ezer kutya és elégedett gazdi képzése áll a vezető oktató mögött.

- Minden foglalkozás után a felvételekről/élő közvetítésről* kiértékelést végzünk, az alapján építjük fel a következő foglalkozást

                        Az Online Okos Kutya Tanfolyam hatékony, mert:

  • kislétszámos csoportokban folynak az oktatások, így az oktató mindenkire oda tud figyelni
  • a foglalkozásokról felvétel/élő közvetítés* készül, így a későbbiekben kielemezhető lesz az órai munka
  • megbeszéljük, hogyan lehet javítani, vagy hatékonyabban végrehajtani a feladatokat
  • egy kutyával több gazdi és részt vehet az online oktatáson

       Az Online Okos Kutya Tanfolyam azok számára ajánlott, akik:

  • szeretnének egy 35 éves oktatói tapasztalattal rendelkező, elismert kutyaoktatótól és munkatársaitól  tanulni
  • akinek nincs lehetősége személyesen ellátogatni a Kutyaparadicsom Kutyaiskolába, de már hallott róla, hogy színvonalas oktatások folynak ott.
  • aki szívesebben oktatja saját otthonában a kutyáját
  • akinek nincs ideje kutyaiskolába járni
  • a tanfolyamot követően is szeretnének tovább gyakorolni, a foglalkozásokon rögzített felvételek/élő adások alapján.*

"A nagy tapasztalattal bíró oktatás mellett, oktatási módszerünk sikerének legfőbb titka, az online munka kiértékelésének lehetősége."

Online Okos Kutya Tanfolyamról  *nyilvános videó felvétel/élő közvetítés készül, melyet elérhetővé teszünk, pl: a facebook oldalunkon, a youtubeon, a weboldalunkon.) így, utólag is látható, mely gyakorlatok azok, amelyek kevesebb, illetve több odafigyelést igényelnek. Miután a tanuló és az oktató is visszanézte a foglalkozásokon való teljesítményeket, a következő foglalkozásokat ennek megfelelően tudjuk felépíteni annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb eredményt érhessük el.

Egy-egy csoportos tanfolyam létszáma limitált, mert úgy tudunk minden online tanulóra odafigyelni és a legjobb célt elérni, ha  maximum 5 fős csoportban dolgozunk.Ha az adott online tanfolyam betelt, jelezni fogjuk az oldalon. További regisztrációt sajnos nem tudunk fogadni, csak későbbi tanfolyamra.

Amire szükség van, hogy részt vegyél online tanfolyamunkon:

- Facebook messenger

- Jutalomfalat (apróra vágott párizsi, virsli, stb. ) bármi, amit a kutya egyből le tud nyelni és nem rágcsálja

- Nyakörv, póráz

- A kutya legyen otthon :D

-Részvételi feltételek elfogadása


*Részvételi feltételek: A tanfolyamokról nyilvános videófelvétel/élő közvetítés készül. Ezeket további oktatások alkalmával felhasználjhatjuk. A tanfolyam rögzítéséhez és a tananyag további felhasználásához, (megosztás pl: facebook oldalunkon, a youtubeon, a weboldalunkon) a tanfolyamon résztvevők beleegyezését, hozzájárulását kérjük, mely feltétele a tanfolyamon történő részvételnek. A rögzített képi és hang anyagok nem használhatók fel a Kutyaparadicsom Kutyaoktató Egyesület beleegyezése nélkül, további képzések, illete reklámok számára. A tanfolyamon részt vevők személyes adatait a törvényben meghatározott módon kezeljük, az adatokat harmadik személynek nem adjuk át.


Jelentkezéseket az alább található űrlapok kitöltésével kérjük. Jelentkezéseket kizárólag a részvételi feltételek elfogadásával fogadunk el!    A regisztrációkra visszaigazoló e-mailt küldünk.

Az adott foglalozásokon az elsőkként regisztráltak tudnak részt venni. Az ingyenes foglalkozásokon nem tudjuk garantálni, ha valaki az egyik foglalkozáson részt vett, akkor a másikban is részt tud majd venni. Ha nem fértek be egy csoportba, akkor az élő videókon rögzítettek alapján  tudjátok megtekinteni a "tananyagot"

Az online tanfolyamunkat a facebook - Kutyaparadicsom Online Csoportban tudod elérni!

 
 
10