Okos Kutya Tanfolyam

 

 

Okos Kutya  Tanfolyam,

ahol megmutatjuk, hogyan érheted el, hogy néhány hét alatt szófogadó kutyád legyen!

 

☝️A vizsgát megelőző héten díjmentesen, vizsgára felkészülő napokat tartunk, amikor előre egyeztetett időpontban a kutyaoktatókkal gyakorolhattok a kutyaiskolán.☝️

Szeretnéd, hogy kutyád szófogadó legyen? De nem tudod hogyan érheted el, hogy elvégezze a kutyád az általad elvárt feladatokat? Segítséget nyújt  az Okos Kutya Tanfolyamunk!
Az egyik legnépszerűbb kiképzési mód elsajátításához nyújtunk segítséget. Megtanítjuk, milyen módszerekkel lehet  legjobb eredményt kihozni a  kutyából úgy, hogy közben a gazdi és kutyája az eddigieknél közvetlenebb kapcsolatba kerüljenek. Egyúttal egy aktív hobbi elsajátításához is segítséget nyújt tanfolyamunk.

Kezdő tanfolyamunk legközelebb 2023.április 22-én, szombaton 11.00. órakor  kezdődik. Ezen a napon van a beiratkozás, ismerkedés az osztálytársakkal. A tanfolyam 6 hét időtartamú. (7. hét a vizsga)

Az órák  szombaton és vasárnap 11.00 órától, lesznek megtartva.  A tanfolyam ára 60.000.-Ft, (mely két részben fizethető) Az első részt a tanfolyam kezdetekor, (40.000.-Ft) a második részt pedig a tanfolyam kezdetét követő negyedik hét után kérjük fizetni.

Az alapszintű tanfolyam célja:

A közös, kis csoportokban történő oktatás lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt, mégis kellemes tempóban szinte észrevétlenül érje el a kutya az alapszintű engedelmességet, így harmónikusabbá téve a kutya - gazdi kapcsolatát. 

Alapszintű Okos Kutya Tanfolyamunk legközelebb 2023. április 22-én,  szombaton 11.00. órakor  kezdődik. Ezen a napon van a beiratkozás, ismerkedés az osztálytársakkal. A tanfolyam 6 hét időtartamú. (7. hét a vizsga)

 
A 2023. április 22-én kezdődő tanfolyam menetrendje:

  Beiratkozás: 2023. április 22. 11.00.

Oktatások: szombat-vasárnap 11.00.

         

Vizsgára felkészülő hét: 2023.május 30-tól 2023. június 3-ig.  (Ezen a héten időpont egyeztetést követően bármikor le lehet jönni gyakorolni a kutyaiskolára)

Vizsga: 2023. június 4-én.

Az órák  szombaton és vasárnap 11.00. órakor lesznek megtartva.  A tanfolyam ára 60.000.-Ft, (mely két részben fizethető) Az első részt a tanfolyam kezdetekor, (40.000.-Ft) a második részt pedig a tanfolyam kezdetét követő negyedik hét után kérjük fizetni.

Amennyiben szeretnél részt venni  tanfolyamunkon,  e-mail küldésével, vagy az oldal alján található jelentkezési űrlap kitöltésével, illetve telefonon tudsz jelentkezni.

 

A tanfolyam helyszíne: 2011. Budakalász, Luppa szigeti út 2.

 

 

Egy kutyával több gazdi is részt vehet az oktatáson! Ezt azért ajánljuk, mert a kutya annak fogad szót, aki kiképzi. Ezért érdemes a család minél több tagjának részt venni az oktatáson. Így mindenki meg tudja tanulni a vezényszavakat és végrehajtatni a kutyával a feladatokat.

 
 
 

Kattints az Okos Kutya képre és megtekintheted egy alapszintű csoport vizsgamunkáját .Látható, hogy nálunk  6 hét alatt, kitartással, gyakorlással milyen eredményeket tudtok elérni!

 

 

 

 

 

Amennyiben szeretnél részt venni  tanfolyamunkon,  e-mail küldésével, vagy az oldal alján található jelentkezési űrlap kitöltésével, illetve telefonon tudsz jelentkezni.

 

 

A tanfolyam helyszíne: 2011. Budakalász, Luppa szigeti út 2

 

Hogy miért jelentkezzen a Kutyaparadicsom Kutyaiskola tanfolyamaira?

 

Bucsuházi László, vezető oktató:  38 éves kutyakiképzői gyakorlattal rendelkezem. Tapasztalatom, szaktudásom, és számtalan elégedett gazda elismerése a garancia arra, hogy a legjobb helyen oktassa kedvencét. E hosszú pályafutás alatt, többszáz kutyával történt munka során a lehető legtöbb szituációval találkoztam, így minden, más oktatók által problémásnak vélt kutyát sikeresen terelek a helyes viselkedés útjára. Gondos figyelmet fordítunk oktatás közben minden kutya egyéni személyiségére, hogy a lehető legjobb módszerrel tudjuk oktatni.A  Kutyaparadicsom tanfolyamain kislétszámos csoportokban folynak az oktatások, így minden gazdira és kutyára oda tud figyelni az oktató.

 

Látogass el hozzánk, és nézd meg, hogy folynak az oktatások tanfolyamainkon!

 

A veszettség elleni oltás megléte szükséges! A fertőző betegségek elleni oltások, a kullancs-bolha elleni védekezés,  és a kennel köhögés elleni oltás a kutya egészségének megőrzése érdekében ajánlott!

 

Az emelt szintű tanfolyam célja:

 

Miután megtörtént az „alapozás”  már rendelkezik a kutya kellő fegyelemmel és rutinnal, hogy az eddig tanultakat elmélyítve új feladatokat sajátíthasson el. Az új feladatok elsajátításával lehetőség adódik arra, hogy ne kelljen szigorúan pórázon sétáltatni a kutyát, bátran elvihessük magunkkal bárhová anélkül, hogy a viselkedése miatt kelljen aggódnunk.

Mindkét tanfolyam 6 hét + 1 vizsgára felkészülő hét, időtartamú

A két tanfolyamunk elvégzése után Ön egy jól nevelt kutyussal tér haza, melyet mindkét tanfolyam elvégzése után egy vizsga oklevéllel dokumentálunk.

 

Iskolánkon fontosnak tartjuk, hogy gazdi és kutya is jól érezze magát nálunk. Ezért évente többször közös programokat szervezünk. Az idei évben elsőként egy közös szalonnasütéssel egybekötött kirándulást szerveztünk.

 

 
2