Iskolánkról

Kutyaparadicsom Kutyaoktató Egyesület

                  A Mobil Kutyaiskola

A szervezett foglalkozások (óvoda, tanfolyam, klub, napközi)  helyszíne:

Budapest,  III. kerület végénél,  Budakalász elején, a Luppa-szigeti út 2 szám alatt  található.

A Megyeri hídtól 2 km távolságra. Gépkocsival be lehet állni a kutyaiskola területére!

A METRÓ Áruház körforgalma után kb. 400 m-re közvetlenül a kerékpár út  mellett.

 

A Kutyaparadicsom vezető oktatójának bemutatkozása:

Bucsuházi László vagyok. 35 éve hobbim a kutyák oktatása. Az első kutyaiskolámat 1991-ben alapítottam, Korom Gábor kiképző barátommal, Kutyabarátok Egyesülete -  Népszigeti Kutyaiskola néven  Ezt követően kezdtem saját oktatási módszerrel képezni a kutyákat,  mely kizárólag pozitív megerősítéssel, jutalmazással történik.

Tapasztalatom, szaktudásom, és számtalan elégedett gazdi elismerése a garancia arra, hogy valóban hozzáértő oktató tanítsa kedvencét. E hosszú idő alatt, többszáz kutyával történt munka során a lehető legtöbb szituációval találkoztam, így minden, más oktatók által problémásnak vélt kutyát sikeresen terelek a helyes viselkedés útjára.

 

Jelenleg háznál oktatok kutyákat, illetve csoportos oktatásokat szervezek, tartok.

 

A Kutyaparadicsom Kutyaoktató Egyesület bemutatása:

A Mobil Kutyaiskola nem helyhezkötött, így előre egyeztetett időpontban felkeressük otthonában, vagy csoportok esetén a kért helyszinre megyünk.

 

A kutyák kölyök koruktól fogva a lehető legszínvonalasabb oktatásban részesülhetnek. Számos módszer közül lehet választani, mint pl: a legkisebbeknek a kutya óvodai foglalkozások, rosszcsontoknak engedelmességi tanfolyamok, haladóknak club foglalkozások, harciasoknak őrző-védő képzés,  unatkozóknak, lakásszétszedőknek, napközi.

Az oktatások szervezett foglalkozások keretében történhetnek, és háznál is. A tanfolyamokat kellő jelentkezői létszám esetén indítjuk. A tanfolyam elvégzése után club foglalkozáson vehetnek részt a kutyák, s az ott megszerzett tudásszintnek megfelelő versenyeken más kutyaiskolák tanulóival mérik össze tudásukat. Az ilyen versenyek, illetve házi bajnokságok családias hangulatban telnek és ingyenesek (bográcsozás, grillezés, a közeli  bányatóban közös fürdőzés, kutyák úsztatása)

A  oktatásokat a  III. kerület végében, Budapesttől 2 km-re, Budakalászon, a Megyeri hídnál, a Luppa-szigeti úton tartjuk, illetve előre egyeztetett helyen és időben más külső helyszínen is lehetőség nyíilik oktatásra, ha a megfelelő létszámot eléri a csoport, illetve a hely jellege megfelelő az oktatáshoz.

 

Tapasztalt kiképzők irányításával folynak az oktatások,   melyek történhetnek csoportosan, egyénileg, kutyaiskolán, és háznál is. A tanfolyamok folyamatosan, megközelítőleg havonta indulnak. Elvégzése után club foglalkozáson vesznek részt a kutyák, s az ott megszerzett tudásszintnek megfelelő versenyeken más kutyaiskolák tanulóival mérik össze tudásukat. Az ilyen versenyek, illetve házi bajnokságok családias hangulatban telnek (bográcsozás, grillezés, fürdőzés, kutyák úsztatása)

 

A szövegre kattintva megtekinthető az egyesület alapszabálya